پوره یا خمیر خرما گیلدا یکی از محصولاتی است که از خرما تهیه می شود. از فرآوری خرما تا جایی که خمیری صاف به دست میآید درست میشود.
خمیر خرمای طبیعی ایرانی جایگزینی سالم برای شکر برای افرادی است که می خواهند از شیرین کننده های مصنوعی اجتناب کنند.
خمیر خرما حاوی تمام فواید میوه خرما است و در مقایسه با شیرین کننده های مصنوعی دارای معایب کمتری است.
اگر به دنبال خمیر خرمای طبیعی ایرانی با کیفیت و مرغوب هستید به عنوان بهترین تامین کننده و تولید کننده خرما در ایران می توانیم به شما کمک کنیم.
ارزش غذایی رب خرمای طبیعی ایران خمیر خرمای طبیعی ایران جایگزین بسیار خوبی برای شیرین کننده های مصنوعی است که منبع بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مانند روی، منیزیم، پتاسیم، آهن، ویتامین C و کلسیم نیز می باشد.
100 گرم رب خرمای طبیعی ایرانی حاوی 314 کالری، 77 گرم کربوهیدرات، 2 گرم پروتئین، 848 میلی گرم چربی، 0 گرم چربی، 993 پتاسیم، 15 میلی گرم سدیم و غیره است.
رب خرما در رژیم غذایی روزانه ما خمیر خرمای طبیعی ایرانی منبع انرژی است. می توانید روزانه 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب خرما میل کنید.
اگرچه اگر رژیم دارید و به دنبال کاهش وزن هستید، توصیه میشود که مقدار زیادی رب خرما مصرف کنید.
خمیر خرما دارای فواید زیر برای سلامتی شماست: منبع عالی آنتی اکسیدان است که هر محصول مرتبط مانند خمیر خرما را برای سیستم ایمنی سالم می کند.
می تواند احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد. منبعی غنی از مواد معدنی و ویتامین ها که برای سلامتی شما ضروری هستند و به شما قدرت بیشتری می دهند.
آنها حاوی روی، منیزیم، پتاسیم، کلسیم و آهن هستند. آنها منبع بزرگ انرژی هستند. بنابراین، خوردن فقط یک قاشق غذاخوری رب خرما در صبح می تواند به شما انرژی برای کل روز بدهد.
انتخاب ایمن برای دیابتی ها بدون کلسترول است. بنابراین افراد مبتلا به بیماری قلبی می توانند با خیال راحت رب خرما مصرف کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.