سرکه انگبین طبیعی تاثیر فوق العاده ای بر یبوست دارد

سرکه انگبین

بر خلاف اکثر سرکه های دیگر، سرکه انگبین از الکل تخمیر شده ساخته نمی شود.

این محصول با پیر شدن آب انگور فشرده در بشکه های بلوط ساخته می شود، جایی که به مرور زمان غلیظ و غلیظ می شود.

سرکه انگبین طبیعی را می توان به صورت بسته بندی خریداری و مورد استفاده قرار داد.

کیفیت آن بسیار متفاوت است (برخی از گزینه های پایین تر اساساً سرکه سفید با رنگ خوراکی هستند) و بنابراین قیمت.

طعم آن: تیره، شربتی، شیرین و ملاس مانند، این شاید پیچیده ترین سرکه باشد.

نحوه استفاده: سرکه انگبین در مرکز توجه قرار دارد، به خصوص اگر یک بطری درجه یک دارید.

به همین دلیل است که باید از آن در ظروف ساده استفاده کنید که باعث برجسته شدن آن شود.

می توانید مسیر شیرین یا خوش طعم را انتخاب کنید، سعی کنید سرکه انگبین را روی همه چیز از بستنی و میوه گرفته تا بشقاب گوشت، سبزیجات کبابی و سالاد کاپرز بریزید.

حتی می توان از آن به عنوان سس پاستا یا به عنوان ماریناد برای ماهی یا مرغ استفاده کرد.

سرکه انگبین طبیعی

سرکه انگبین

این سرکه لطیف که در چین و ژاپن رایج است، از تخمیر شراب برنج تهیه می شود.

در فروشگاه‌ها، می‌توانید سرکه برنج معمولی یا طعم‌دار پیدا کنید، که دومی اغلب حاوی نمک و شکر است.

چه طعمی دارد: شیرین و بسیار ملایم، حاوی اسید کمتری نسبت به سرکه های دیگر است.

روش استفاده: سرکه انگبین با مواد ظریفی مانند سبزیجات یا ماهی کاملاً هماهنگ است.

این یک چاشنی ضروری برای برنج سوشی، سس عالی برای سالاد نودل سوبا، یک ماده ضروری در ترشی های سریع و مناسب برای غذاهای آسیایی مانند مرغ کونگ پائو است.

نحوه جایگزینی: سرکه انگبین بهترین جایگزین برای این سرکه ملایم و شیرین است.

سرکه مصنوعی

استفاده از سرکه مصنوعی با غلظت بالا به شدت ممنوع است، زیرا می تواند منجر به مشکلات جدی سلامتی شود.

به همین دلیل برخی کشورها قوانین سختگیرانه ای برای خرید و فروش این سرکه در نظر گرفته اند.

به خودی خود محبوب است زیرا با بسیاری از کارهای خانگی به شکل از بین بردن گرفتگی یا تمیز کردن مقیاس در یک کتری کاملاً کنار می آید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.