عسل شیشه ای می تواند بر یادگیری کودکان بسیار موثر باشد

عسل طبیعی محصول دگرگونی ترشحات گل ها (شهد) و ترشحات برخی حشرات (عسلک) است که توسط زنبورها انجام می شود.

سپس در سلول های لانه زنبور عسل (کندوها) یا کندوها ذخیره می شود – بسته به اینکه زنبورها در طبیعت هستند یا در زنبورداری.

عسل شیشه ای را می توان در فضای آزاد هم نگهداری نمود و هیچ آسیبی نمی بیند.

هانی شاتراستاک

کیفیت عسل خوراکی نه تنها به کار زنبورها و شرایط محیطی (اقلیم، گیاهان و غیره)، بلکه به عامل دوم نیز بستگی دارد: دخالت انسان.

برای حمایت از تولید، استخراج و در دسترس قرار دادن آن در اختیار مصرف کننده، در واقع باید مراحل مختلفی را انجام دهد.

عسل

از آنجایی که تولید عسل از زنبورهای تغذیه کننده طبیعی همیشه یکسان نیست و برعکس، از سالی به بعد بسیار نامنظم است.

برخی از زنبورداران (کسانی که زنبورهای عسل نگهداری می کنند) زنبورها را با آب قند تغذیه می کنند و دستگاه پخش مخصوصی را نصب می کنند. به عنوان نوعی آخور عمل می کند.

این، اگر از یک طرف عملکرد کلی کندو را بهبود بخشد (خانه مصنوعی که توسط انسان برای جایگزینی کندوی طبیعی ساخته شده است)، از طرف دیگر عطر و طعم آن را جریمه می کند.

علاوه بر این، انسان به طرق دیگر نیز با خصوصیات ارگانولپتیک و چشایی غذا تداخل دارد.

از جمله: دستکاری فلور اطراف کندوها، انتخاب دوره جمع آوری و روش (ریختن، سانتریفیوژ کردن و غیره)، امکان پذیر است.

پاستوریزه کردن غذا، شرایط پردازش و نگهداری و غیره.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.