پیاز امروز شیراز باعث درخشندگی بسیار زیاد موی سر می شود

پیاز نشاط و درخشندگی را به اشیاء چرمی باز می گرداند و برای تمیز کردن اجسام برنجی نیز توصیه می شود.

یونانی ها و مصری ها پیاز را به عنوان بخشی از دستمزد سربازان خود به کار می گرفتند.

اعتقاد بر این بود که هنگامی که به صورت جوشانده و تنتور استفاده می شود دارای خواص تقویت کننده جنسی قوی است.

پیاز امروز شیراز وقتی سرخ می شود، طعم خوبی به غذا می دهد.

مطالعه ای که اخیرا در هلند انجام شده است نشان داده است که خوردن یک عدد در روز به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش می دهد.

در اوایل قرن ششم، پیاز به عنوان دارو در هند استفاده می شد.

در قرون وسطی آنها غذای ضروری در بسیاری از کشورهای اروپایی بودند که حتی برای صبحانه نیز می خوردند.

متون پزشکی باستانی از مصر، یونان، روم، چین و هند به کاربردهای درمانی برای سبزیجات متعلق به جنس Allium اشاره می کنند.

دوره ایده آل برای کاشت پاییز است، احتمالاً در خاک هایی که به خوبی در معرض نور خورشید هستند و سرشار از فسفر و پتاسیم هستند.

پیاز

از کاشت تا برداشت حدود چهار ماه طول می کشد.

برای کاهش درد می توان آب پیاز را روی نیش زنبور و زنبور استفاده کرد.

اگر به صورت خارجی استفاده شود، به طور کلی برای نیش عقرب و حشرات نیز مفید است.

حتی کسانی که کم خونی دارند می توانند از مصرف آن سود ببرند. در واقع، کسانی که به طور منظم آن را می خورند، سهم خوبی از آهن در بدن خود دارند.

این ماده معدنی برای تولید گلبول های قرمز ضروری است.

بقراط، پزشک یونانی، پیاز را برای اثر ادرارآور، التیام زخم و مبارزه با ذات الریه تجویز می کرد.

پزشکان قرون وسطی برای تسکین سرفه، سردرد، نیش مار، ریزش مو و سایر بیماری ها توصیه می کردند.

همچنین می توان آن را به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای دور نگه داشتن کم خونی مصرف کرد.

کشورهای عمده تولید کننده هند، چین و ایالات متحده هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.