گلاب 30 درصد گرانترین در بازارهای عربستان

گلاب عصاره گلی به نام گل محمدی است که اغلب با استفاده از تکنیک های خاص محلی و سنتی تولید می شود.

در ایران حدود 7000 سال است که گل محمدی کشت می شود و همواره منبع تولید گلاب بوده است.

در استان کاشان و نواحی اطراف آن باغ ها و مزارع گل محمدی فراوانی وجود دارد.

گلاب 30 درصد کیفیت بسیار بالایی را به همراه دارد.

از دل آنها خالص ترین و خوشبوترین گلابی که از دل این منطقه کویری و خشک سرچشمه می گیرد، به دست می آید.

منطقه قمر از قدیم به گلاب (به معنی گلاب) معروف بوده و یکی از مراکز مهم پرورش گل محمدی بوده و دارای بزرگترین و معطرترین باغ گلهای ایران است.

این شهر برای تقطیر و تولید گلاب راه های اصیل و فنی خاص خود را دارد.

گلاب 30 درصد

گلاب به دست آمده از این منطقه یکی از بهترین گلاب های دنیا به شمار می رود و از ارزش مذهبی بالایی برخوردار است.

کعبه علاوه بر استفاده از آن برای معطر کردن اماکن مذهبی داخل ایران، همه ساله در نهم ذی الحجه با آن شسته می شود.

تاریخچه تقطیر و استحصال گلاب با عنوان بهترین روش استخراج تاکنون به آیین باستانی «روز دیستیپشن» برمی‌گردد که امروزه در کاشان به «لاتان» معروف است.

آیین های هزار ساله گلچین و گلاب گیری قمر، نایاسر و دیگر گلزارهای کاشان هر ساله از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز می شود و تا پایان خرداد ادامه دارد.

امروزه علاوه بر قمر و نیاسر مناطق دیگری مانند برزک، کامو، عدقان، وان و دره نیز وجود دارند که گلاب تولید می کنند.

در برخی از روستاهای سردسیر و کوهستانی گل آل محمدی کاشته و به نزدیکترین مرکز جمع آوری و تقطیر گلاب در منطقه منتقل می شود.

صنعت تقطیر گلاب نیاز به مهارت بالا و در نظر گرفتن نکات بسیار مهم و حساس زیادی دارد و امروزه این امر در اکثر نقاط ایران انجام می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.